Salgbetingelser

SALGSBETINGELSER

Ti på Topp Grenland 2020

 

FORETAKSINFORMASJON
Telemark Bedriftsidrettskrets
Org.nr: 975 612 708

En krets under Norges Bedriftsidrettsforbund (NBIF)
Vårt formål er å legge til rette og tilby fysisk aktivitet til voksne over 15 år.


ADRESSE OG KONTAKTINFORMASJON
Telemark bedriftsidrettskrets
Skagerak Arena, Oddsplass 3
3722 Skien
Epost: telemark@bedriftsidrett.no
47668286

 

PRODUKTINFORMASJON OG PRIS

Bli med Bedriftsidretten ut på tur. Du er garantert flotte naturopplevelser samtidig som du kommer i bedre form. De som ønsker det kan gjennomføre Ti på Topp som en konkurranse.
Norges Bedriftsidrettsforbund har som formål å fremme en aktiv livsstil gjennom holdningsskapende arbeid og tilbud om aktiviteter, tjenester og produkter.

Ti på Topp Grenland er et tilrettelagt sykkel-tilbud hvor målet er å besøke ulike sykkelmål i Grenland fra 10.mai til 1.oktober. Sykkelmålene registreres i “Ti på Topp” appen eller på nettsiden vår. Alle kan delta, uansett alder. Du kan melde deg på som et lag for bedriften, et familielag, vennelag eller som individuell deltaker.
Det vil legges opp til ulike konkurranser underveis. I Ti på Topp appen kan du følge med på antall timer og kilometer i aktivitet og legge ut bilder.

Pris per voksen kr 130,-
Pris per barn (Til og med fylte 12 år) kr 50,-

Prisene gjelder turkampanjen og for hele perioden.
Vi er en del av norsk idrett og er ikke moms pliktig. Alle priser er i norske kroner. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og vil være nevnte beløp per person ovenfor. Beløpet inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

Forbehold Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

 

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Din påmelding og registrering er gyldig fortløpende ved betaling og varer hele kampanjeperioden frem til 1 oktober. Dette er en online påmelding som gir deg tilgang til deltakelse i Ti på Topp Grenland.
Ved godkjent betaling vil du kunne oppdatere din bruker inn hos Ti på Topp Grenland og starte din deltakelse.

Telemark bedriftsidrettskrets behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Når du melder deg på Ti på Topp Grenland hos Telemark Bedriftsidrettskrets blir betalingen behandlet av NETS, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og Mastercard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

 

AVBESTILLING

Påmeldingen er bindende og gyldig ved betaling utover angreretten.
Ti på Topp Grenland refunderer beløpet i sin helhet dersom arrangementet må avlyses.

Angrerett
Ifølge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen du melder deg på og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet tar du kontakt med telemark@bedriftsidrett.no og vi vil refundere din påmeldingsavgift i sin helhet.

Tilbake til hovedside