Om Ti på Topp Grenland

VELKOMMEN SOM DELTAKER I TI PÅ TOPP GRENLAND

Ti på topp Grenland er et tilrettelagt folkehelse-tilbud i regi av Telemark Bedriftsidrettskrets. Tilbudet er en turkonkurranse som skal motiverer deg til å komme deg ut og bruke disse flotte turmålene vi har i Grenland. Tilbudet er for alle, uansett form, nivå og alder, og går ut på å besøke ulike turmål rundt forbi i Grenland fra 1.mai til 31.oktober. De fleste turmål kan nås med sykkel, men vi har naturligvis tatt med noen herlige topper til fots også. Du får garantert flotte naturopplevelser, samtidig som du tar vare på helsen din. Du kan delta på et bedriftslag, vennelag, familielag eller som individuell deltaker. Vi oppmuntrer til å danne lag, særlig internt i din bedrift. Det koster 170,- å være med og 80,- om du legger til barn som ikke har egen mobil innunder din profil på familielaget.

Ti på Topp er trygt, enkelt og gøy!

HVORDAN BLI MED  

  • Du har to muligheter. Den aller enkleste og beste måten er å laste ned appen “Ti på Topp” på din mobil og melde deg på. Da får du veibeskrivelse, turbeskrivelse og kart hvor du kan se hvor du er til en hver tid. Når du er fremme ved turmålet trykker du “sjekk inn”, og turen blir registrert.  
  • Har du ikke mobil kan du logge deg inn på www.tipåtopp.no/grenland og registrere dine turer på “min side” i etterkant via en turmålkode som du finner i turbeskrivelsen.  

TURMÅL 
Ti på Topp er en turkonkurranse som baserer seg på alle de flotte stiene som allerede er merket av DNT og turlagene. Turmålene er ulike i terreng, lengde og om de er rundtur eller tur/retur. Her henter vi blant annet inspirasjon fra www.ut.no og www.visitTelemark.no for både turmål og turbeskrivelse. Alle turmål er digitale. Det betyr at det ikke er skilt eller postkasser utplassert. Vi oppmuntrer alle til å være en del av sine lokale turlag å støtte opp om den flotte innsats som legges ned av løypegruppene ute i de lokale turlagene.   

DELTAKERPREMIE   
Alle som besøker ti turmål får premie (barn under 13år må fullføre minst fire turmål). Årets “Ti på Topp” blir den som har gått lengst i antall km, den som går flest turer i løpet av perioden blir også premiert. Når kampanjen er ferdig vil vi invitere til en sosial samling med premieutdeling. Mer info om dette kommer på slutten av kampanjen.  
Hver måned vil vi også trekke ut følgende premier: 
Månedens bilde:  
Inspirer oss og andre. Last opp dine turbilder i appen eller tagg oss på Instagram med #tipåtoppgrenland 
Månedens lag:  
Beste bedriftslag, vennelag eller familielag (basert på snittet i laget).  
 
VIS HENSYN OG TA VARE PÅ NATUREN 
-Bruk anviste P-plasser. 
-La dyr på beite få beite i fred og vis respekt for dyr og natur. 
-Husk å lukke grinder og lignende etter deg. 
-Ta med deg søppelet hjem. 
-Fra 1. april tom 20. august er det båndtvang, men vi oppfordrer til båndtvang hele aktivitetsperioden. 
-Husk at bæsjeposer skal tas med hjem. 
-Bruk av ild og bål i skog og mark er forbudt i perioden 15. april til 15. september. 
-Husk at all ferdsel skjer på eget ansvar.    
 
ANSVAR/FORSIKRING 
Deltakelse foregår på eget ansvar. Norges Bedriftsidrettsforbund har ikke lisens i sine kontingenter og forsikring av deltaker er ikke inkludert i kontingenten. Vi anbefaler alle deltakere om å ha sine egne forsikringer i orden. Deltaker kan tegne sin forsikring via vår partner Gjensidige https://www.bedriftsidretten.no/insurance/index 
Planlegg turen godt, ha med deg nødvendig utstyr og følg med på værforhold. Husk, det er ingen skam å snu. 

 

HOLD DEG OPPDATERT OG FØLG OSS PÅ

Hjemmeside: www.grenland.tipåtopp.no 
Facebook: @tipaatoppGrenland
Instagram: @tipaatoppGrenland og bruk #tipåtoppgrenland for å tagge bildene du ønsker å dele med oss og andre deltakere.


Har du innspill og spørsmål kan du enkelt kontakte oss via din bruker i appen. 


God tur fra oss i Ti på Topp!

 

Tilbake til hovedside